15 Aralık 2010 Çarşamba

nefret edilesi gereksiz ünlüler listem ve onlar için dileklerim...

Bu yazı ağır hakaret içerir...

1.gülen kadın : gülmek güzel bir duygudur. anırır gibi yapılmaz. her seferinde haddinden büyük birşeyin üstüne oturmuşçasına gülerken umarım kıçın yırtılır ve bir daha gülemezsin. yapmacık orospu.

2. gecelerin yaramaz çocuğu: insanların konuşmalarıyla yada herhangi başka saçma sapan şeyleriyle dalga geçmeye çalışırken kendini bilmez bir magandanın rastgele salladığı bir kurşuna kurban(?) gidesin. fakirlere dağıtılmayasın. ezik piç.

3. adını bile hatırlamaya gerek duymadığım, komedi dizilerden birindeki süper gerzek mal adam. sana küfür etmeye yada bir şey dilemeye bile gerek duymuyorum.

4. manken kadın: güzellik anlayışının gerçekten göreceli olduğunu gösterdiğin için sağol. gerçekten. onca çirkinliğine rağmen tvlerde oranı buranı açarak bir şekilde seni ünlü eden bir şekilde bu abazanlara pazarlayanları sikiyim. seni beğenen yurdumun mal abazanları arasında kalasın. tost yerken boğulasın. çirkin kaltak.

5. çirkin sesli kadın fantazi şarkıcısı: en başta seçtiğin tarzı sikiyim. senin kadar iğrenç görünüme sahip bir kadının ne haddine "fantazi" kelimesi. sesini unkapanında "beni meşhur etmezseniz alayınıza gider" zorla dinlettirdiğin müzik adamlarının yedi sülalesiyle zenciler porno film çeksin. seni de aralarına almasınlar. senin yaptığın şeyi şarkı diye dinleyip onunla duygulanan arabesk düşünce akımını(?) sikiyim. hiç heveslenme seni düşünmüyorum bile. binlerce penisin arasında kalıp kokainden dökülmüş dişlerini hiçbirine değdirememen dileğiyle.

6. bu maddede iki şekil var.

a. kıro görünümlü erkek pop şarkıcısı

b. beyefendi görünümlü belli bir yaşı aşmış fantazi şarkıcısı:

ikisi içinde dileklerim aynı. umarım o ilaçlarla yaptığınız kaslarınızla ve efendi tarzınızla birbirinizi pompalaya pompalaya ölürsünüz.

7. insanlara zenginin donunu en önemli olaymış gibi lanse eden magazin habercisi: daha önemli şeyler oluyor seni örtbasçı orospu çocuğu. mankenin iç çamaşırını çocukların gözüne sokmaktan vazgeç atık. yukarıda saydığım insanlar arasında en çok senden nefret ediyorum. yaptığın iğrenç işinde gözünü para hırsı bürümüş şekilde ağzından köpükler saçarak geber.

şimdilik bunlar bu gecelik küfür stoğumu doldurur.

ek olarak ta bu gerizekalıları ünlü(?) eden zihniyeti eşekler kovalasın.

saygılar. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder